KAISAI KHP ECO HOME hőszivattyú 2.4KW KHP-2.4/D270

Cikkszám: KHP-2.4/D270 Kategória:

Leírás

KAISAI KHP ECO HOME hőszivattyú 2.4KW KHP-2.4/D270

A hőszivattyú a levegőben lévő, ingyenes energiát használja fel az épület fűtésére vagy hűtésére, illetve használati meleg víz készítésére. Olcsó, környezetbarát és üzembiztos hőforrás ami mindenki számára elérhető. A modern technológiájának köszönhetően a Kaisai hőszivattyúk nagyon széles külső hőmérsékleti határok között működnek, és magas hőmérsékletre fűtik fel a fűtési vagy a használati melegvíz rendszert. Az, hogy nem bocsátanak ki káros anyagot a környezetbe és biztonságos a használatuk, a Kaisai hőszivattyúkat ideális megoldássá teszi mindenki számára, aki házat épít, de azoknak is, akik a meglévő fűtési rendszert cserélik ki vagy modernizálják. A Kaisai hőszivattyúkat egyaránt alkalmazzák családi házaknál, többlakásos épületekben, és középületekben is.

A berendezés modern, intuitív kezelésű vezérlőjével, valamint jegesedést megakadályozó funkciójával tűnik ki. A rozsdamentes acél tartály, valamint a magnézium-anód alkalmazásának köszönhetően a berendezés kivételesen korrózióálló. A vizet maximum 70°C hőmérsékletre meglegíti fel.

A Kaisai Eco Home hőszivattyú egy fejlett berendezés, ami egyaránt szolgál a helyiségek fűtésére és használati meleg víz előállítására. Ezenkívül hűteni is tudja az épületet, a modern vezérlő pedig lehetővé teszi, hogy a szivattyú működését a felhasználó igényeihez lehessen igazítani.

További információk

Fűtési teljesítmény

2.4 kW

SCOP

3,5

A HMV tartály űrtartalma

270 L

Energiaosztály

A

Elektromos fűtőbetét teljesítménye

1500 W

Kilépő víz hőmérséklettartománya

35-70 °C

Kilépő víz névleges hőmérséklete

55 °C

Energiaellátás (V/Hz/Ph)

220-240/50/1

Vízzárási osztály

IPX4

Hűtőközeg

R134a , 1,1 kg

Levegőcsonkok átmérője

150 mm

Vízbekötések átmérője

3/4 coll

Beltéri egység mérete (mm)

660 mm / 667 mm / 1958 mm

Nettó/Bruttó tömeg

114 kg / 139 kg

Beltéri egység hangnyomás szintje dB(A)

49 dB(A)

Beszívott levegő hőm. tartománya

-7/45 °C